Maarten Gast te Bloemendaal (voorzitter)

Landbouwkundig ingenieur (LU Wageningen 1967) --- oud-directeur Waterleidingbedrijf  Amsterdam, oud-president van de koepel van waterleidingbedrijven in het Rijnstroomgebied (IAWR). Bestuurslid van het Institut für Strömungswissenschaften.

Johannes (Hans) Wessel te 's-Heerenberg  (vice-voorzitter)

Jurist (UvAmsterdam 1955) --- emeritus hoogleraar Waterwetgeving en bestuur TU Delft. Directeur Centrum voor internationaal Stroomgebiedbeheer faculteit CT TU Delft. Initiatiefnemer Jura Nova.

Hans van Sluis te Amersfoort (secretaris)

Scheikundig ingenieur (TU Delft 1973) --- oud-senior adviseur Water Natuur en Ruimte bij DHV Advies- en Ingenieursbureau.

Peter Schukking te Zeist (penningmeester)

Civiel ingenieur (TU Delft 1966) ---  waterloopkundige, oud-leraar en onderwijsadviseur.

vlnr achter: Maarten Gast, Hans van Sluis en Wolfram Schwenk*.

vlnr voor: Peter Schukking, Joachim von Köningslöw*, Hans Wessel en John Wilkes*.

* inleiders op de confentie Het wezen van water, 23 april 2005

Contact

Stichting WATER drager van Leven - email                                        last updated  17-09-2012